Bli medlem och få 20% i rabatt

Festväskor

Fullända din look med en festväska som framhäver din stil. Om den ska glittra eller vara klassiskt svart är helt upp till dig och ditt humör. Låt dig inspireras av säsongens favoriter, till exempel väskor i härliga färger eller modeller med eleganta texturer som flätat och quilt.

Crossbody

Festväskor och crossbody. Stort utbud hos NEYE. Handla online

Clutch

Festväskor och clutch. Stort utbud hos NEYE. Handla online

Handväskor

Festväskor och handväskor. Stort utbud hos NEYE. Handla online

Axelväskor

Om axelväskan ska med till festen rekommenderar vi en liten väska eller en väska i mellanstorlek för en mer elegant look. Festväskan får gärna vara ett blickfång i sig, så välj gärna en med vackra detaljer. Det kan vara allt från materialet, formen, en kedjerem eller ett vackert spänne som gör skillnaden.

Shoppa axelväskor

Väskor som flätat

En av säsongens stora trender är väskor med vackra strukturer, som flätat och quiltat. Hitta din favoritväska med flätad look från varumärken som Adax, Pitaya, HERA, Conmé, Saddler och Noella.

Midjeväskor

Det finns ett överflöd av midjeväskor och säkert också modeller som skulle vara fina alternativ till en mer traditionell festväska. Vi har allt från små stilrena modeller till de mer iögonfallande oversized bumbags. Ska stilen vara avslappnad eller cool, så satsa på en väska i textil, till exempel denim, nylon eller polyester.

Se alla midjeväskor