Klubb NEYE

NEYE har skapat en kundklubb för dig så att du få information om alla erbjudanden och annat spännande som händer hos oss.

Som medlem i "Klubb NEYE" får du:

  • Särskilda medlemserbjudanden.
  • 20% rabatt på din födelsedag (kan inte kombineras med andra erbjudanden och kampanjer).
  • Gratis leverans vid köp över 599 kronor.
  • Möjlighet att spara alla dina kvitton på ett ställe (även från butik).
  • Översikt över din orderhistorik (både från butik och webbshop).
  • Nyhetsbrev med bra erbjudanden och inspirerande nyheter om våra donationer.

Du kan bli medlem i Klubb NEYE här.

Om medlemskapet

När du blir medlem i Klubb NEYE ber vi dig ange namn, e-post, postnummer, mobilnummer och födelsedatum. Genom din anmälan till Klubb NEYE samtycker du till att NEYE skickar nyhetsbrev med bra erbjudanden och inspirerande nyheter inom vårt sortiment, som väskor, ryggsäckar och resväskor, per e-post. När du anmäler dig till Klubb NEYE behandlar vi personuppgifter för att kunna leverera nyhetsbrevet till dig. Läs NEYE:s integritetspolicy här.

Du kan också anmäla dig till Klubb NEYE i våra butiker. Där kommer butikspersonalen att fråga efter din e-postadress och om du inte redan är medlem  kommer du att få ett mail med en länk till neye.se/klubbneye, där du kan bekräfta din anmälan.

Klubb NEYE's nyhetsbrev skickas normalt ut några gånger i veckan. Under vissa perioder kan de komma fler nyhetsberv men vi strävar efter att inte överdriva vår kommunikation. I genomsnitt skickas det ut nyhetsbrev 1-3 gånger i veckan.

Födelsedagsrabatten

Födelsedagsmailen skickas automatiskt klockan 04.00 på morgonen. I mailet får du en personlig rabattkod som kan användas i 7 dagar online och i alla NEYE-butiker. Om du anmäler dig till Klubb NEYE på din födelsedag, kommer du bara att få mailet om du är registrerad före klockan 04.00. Om du registrerar dig på din födelsedag är du välkommen att kontakta kundtjänst så löser vi det på annat sätt.

Rabattkoden kan användas en gång och kan inte användas på redan nedsatta varor. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller i samband med köp av presentkort.

Uppdatering av profil

Du kan uppdatera din profil genom att logga in här. Om du har frågor om din profil är du välkommen att skicka ett mejl till kundservice@neye.se.

Tävlingar

Vi har löpande tävlingar och vinnarna kommer att kontaktas direkt via e-post. Se också allmänna tävlingsvillkor här.

 

Tävling maj 2024

Som medlem av Klub NEYE deltar du automatiskt i tävlingen om en brun Kintobe Milo axelväska, värd 1.199 kr. Vinnaren utses genom lottdragning bland alla Klub NEYE-medlemmar den 3 juni 2024. Vinnaren kontaktas direkt via angiven e-post och meddelas här. Om vi inte hör från vinnaren inom 14 dagar, dras en ny slumpmässig vinnare. Priset skickas från NEYEs centrallager till angiven adress.

Avregistrera dig

Du kan när som helst avregistrera dig från medlemskapet i Klubb NEYE, inklusive mottagande av nyhetsbrev via e-post. Du kan avregistrera dig direkt via länken "Avregistrera" som finns längst ner i alla nyhetsbrev. Du kan också logga in på din klubbprofil och avregistrera dig där. Observera att du då inte längre kommer att ha tillgång till din orderhistorik eller sparade kvitton (i butiken), eftersom din profil raderas i samband med din avregistrering.

Denna sida uppdaterades senast den 1 april 2024.


Vem är NEYE? Butiker Jobba hos NEYE Klubb NEYE PR & Press Kundservice Kontaktuppgifter Köpvillkor Klarna Webbordrar Betalning Leverans Öppet Köp och Retur Reklamation Personuppgiftspolicy Samhällsansvar Vad är GRS-certifiering? Presentkort/tillgodokvitto Tävlingsregler