Guide till skolväskor från Beckmann

Den unika kombinationen av ergonomi och design har gjort Beckmann till det föredragna valet av skolväskor för skandinaviska barn. Alla väskor genomgår strikta kvalitetskontroller och testas noggrant för att uppfylla Beckmanns höga krav på hållbarhet och komfort.

Skolväskor

Beckmann skoletasker. Stort udvalg til piger og drenge på neye.dk

Gympapåsar

Beckmann gymnastiktaske. Stort udvalg af gymnastikposer og idrætstasker på neye.dk

Vattenflaskor & Matlådor

Beckmann madkasse og drikkedunk. Stort udvalg til børn på neye.dk

Video guide: Classic

Skolväskan Classic från Beckmann har fantastiska egenskaper. Upplev en genomtänkt design på både insidan och utsidan.

Köp dina favoriter

Beckmann skoletasker 0. til 2. klasse. Stort udvalg af skoletasker på neye.dk

Väskor till skolstarten

Både Classic och Active Air är bästsäljare från Beckmann. Upptäck skolväskorna, som passar för barn från förskoleklass till årskurs 2, där fantastisk bärkomfort, synlighet och smarta funktioner kombineras med färger, mönster och illustrationer som barnen älskar. Kolla även in det stora urvalet av pennfodral och pennskrin som matchar Beckmanns skolväskor och ryggsäckar.

Shoppa pennfodral

Beckmann årskurs 0-2

Årskurs 3-7

Sport Junior på 30 liter är för äldre barn. Skolväskan är idealisk från ungefär årskurs 3 och har en sportig design med många praktiska fack. Även ryggsäcken Urban Midi på 26 liter passar bra för de äldre skolbarnen. Urbans nordiska design med dämpade färger tilltalar en bred publik.

Båda väskorna har god luftgenomströmning på ryggen och allt du behöver för optimal viktfördelning och bästa bärkomfort. Dessutom finns plats för en 16” laptop.

Beckmann Sport & Urban Midi
Beckmann Street Go rygsæk. Stort udvalg af rygsække på neye.dk

Till jobbet och studierna

Street är för ungdomar och vuxna som söker en cool ryggsäck utan att kompromissa med smarta funktioner och god bärkomfort. Alla Street ryggsäckar är tillverkade av vatten- och väderbeständigt material, designade för att skydda dina tillhörigheter. Street Light har en kapacitet på 22 liter, Street Go 26 liter och Street FLX 30 liter, men kan med hjälp av FLX-systemet utökas med 5 liter. Läs om de olika ryggsäckarnas funktioner och hitta din favorit här.

Köp Beckmann för vuxna

Till förskolan

Ryggsäckarna Classic Mini och Urban Mini är designade för små barn och är perfekta som förskoleväskor. Bärsystemet matchar kvaliteten på Beckmanns övriga ryggsäckar, med bekväm stoppning i rygg och på axelremmar. Väskorna är tillverkade i vattenavvisande material och har dessutom ett regnskydd. Bröstrem, reflexer, ficka för vattenflaska, namnlappar med mera, är självklart också väl genomtänkta detaljer.

Ryggsäckar till förskolan

Video guide: Active Air

Active Air FLX är ett bra exempel på att en skolväska inte bara är en skolväska. Se videon och upplev Beckmanns prisbelönta och superergonomiska skolväska.

Past, present & future

Att producera skolväskor med ergonomisk design som barn älskar är kärnan i allt Beckmann gör. Sedan 1946 har Beckmann fokuserat på att tillverka skolväskor som är enkla att bära och perfekt utformade för barn. Idag erbjuder de ett brett utbud av ryggsäckar och skolväskor för barn i alla åldrar, alla grundade i norskt hantverk.

Beckmann samarbetar nära med experter och yrkesverksamma, som kiropraktorer. Experter inom ergonomi är delaktiga i utvecklingen och testningen av Beckmanns skolväskor och ryggsäckar.

Design ur ett barnperspektiv

Beckmann fokuserar även på det som skapar magi för barnen; färgerna, figurerna och mönstren. Detta görs utifrån trender och en nära dialog med lärare, föräldrar, och inte minst med barnen.

Illustrationerna skapas från grunden och bidrar till att skapa en magisk känsla hos barnen. Det kan vara allt från féer till robotar och mycket däremellan. Det viktigaste är att barnet får en nästan magisk upplevelse när skolväskan väljs.

Prisvinnare inom ergonomi

Beckmann of Norway har vunnit flera priser, både för deras Classic och deras Active Air skolväskor. Bland annat Innovation Award for Ergonomics från The Institute for Health and Ergonomics (IGR). En fin bekräftelse på deras stora fokus på ergonomi. De prisbelönta skolväskorna är särskilt övertygande i de 3 ergonomiska principerna som är grunden för en bra skolväska:

Frihet att röra på sig
Beckmanns väskor är designade med höftbälte och bröstrem för att barnet ska kunna röra sig fritt utan att väskan är i vägen.

Viktfördelning
Beckmanns väskor är designade för att jämnt fördela vikten över flera punkter, vilket skyddar ryggen från skador.

Anpassning till barnet
Beckmanns väskor kan individuellt justeras så att de anpassar sig efter varje unikt barn.

Dessutom rekommenderas Beckmanns skolväskor av: Tyska sällskapet för pediatrisk reumatologi och Kanadas kiropraktikförbund. Läs expertrekommendationerna här.

För en grönare framtid
Alla Beckmanns produkter är hållbara och av hög kvalitet, så de kommer att hålla länge trots mycket användning. Många av Beckmanns produkter tillverkas av återvunna PET-flaskor. Huvudmaterialet i ryggsäcksserierna City, Urban, Street samt skolväskorna Active Air och Classic produceras av återvunnen plast. Pennfodral för barn tillverkas också av material från återvunna plastflaskor, och pennorna i deras pennfodral är gjorda av FSC-certifierat trä. FSC ställer bland annat krav på ansvarsfull skogsbruk och hänsyn till lokalbefolkningen.