Guide till skolväskor från LEGO bags

LEGO® är lek och kul för barn i alla åldrar. Utöver de kända klossarna tillverkar LEGO® Bags några av marknadens bästa skolväskor med fokus på komfort och kvalitet. Alla väskorna är fria från PVC, ftalater, AZO, och vissa väskor är dessutom testade vilket garanterar produkter av hög kvalitet.

Skolväskor

Pige og dreng med Lego skoletasker. Se 2024 nyhederne på neye.dk

Ryggsäckar

Lego rygsæk Ninjago Family. Stort udvalg af Lego rygsække på neye.dk

Se allt från LEGO Bags

Lego Ninjago skoletaske. Stort udvalg af Lego tasker og penalhuse på neye.dk

Shoppa dina favoriter

Lego Ninjago Optimo skoletaske. Stort udvalg af begynder-skoletasker på neye.dk

Optimo Plus

Med Optimo Plus 20 l. får du en ergonomisk skolväska som sitter tätt intill ryggen. Den kan justeras i axelremmar, höftbälte och bröstspänne för optimal bärkomfort. Den sneda öppningen ger enkel åtkomst till huvudfacket. Skolväskan står stabilt på golvet, vilket gör det lätt för barnet att packa väskan.

Optimo Plus är perfekt som en första skolväska. Väskan har en yttre ficka för vattenflaskan samt en stor isolerad ficka för matlådan framtill på väskan.

LEGO Skolväskor 0.-1. klass

Video guide

Få ut det optimala av er nya skolväska. Videoguiden visar hur skolväskan justeras så att den sitter rätt på barnets rygg.

Den visade modellen är en LEGO Maxi Plus skolväska, som förutom ett bra ergonomiskt ryggpanel även har goda möjligheter för individuell anpassning vid axlarna och höften samt över bröstet, för att säkerställa den perfekta passformen.

Väskor med säkerhet, funktionalitet och komfort

w05_Blog_1136x700_faKTA_1.png

Shoppa dina favoriter

Stort udvalg af LEGO tasker og rygsække hos NEYE

Redo för nya äventyr

LEGO® Bags hyllar de unga lekfulla upptäcktsresande med sitt färgglada utbud av skolväskor, ryggsäckar, pennfodral och mycket mer.

LEGO Bags väskor och ryggsäckar

Skolväskor i unik design från LEGO®

Allt började 1932 när Kirk Kristiansen grundade LEGO®. Då började det med byggklossar som bidrog till barns kreativitet genom lek och lärande, och sedan dess har sortimentet utökats med fler och fler produkter, inklusive väskor och pennfodral som bidrar till en bra skolstart.

LEGO® Bags har ett brett sortiment av skolväskor, gymnastikpåsar och pennfodral, där hög kvalitet, hög komfort, funktionalitet och inte minst unik design från LEGO®-universumet står i centrum. De har även förskoleväskor för barn ner till 3 års ålder.

LEGO® Bags har väskor och tillbehör med motiv från de mest kända LEGO®-figurerna, så du kan hitta din favorit till skolstarten eller till förskolan.

Alla skolväskor och ryggsäckar från LEGO® Bags är utrustade med olika reflekterande material som säkerställer ditt barns synlighet i trafiken. Väskornas rymliga framfickor är vadderade med termomaterial som kan hålla ditt barns matlåda kall, om den kommer direkt från kylskåpet. Dessutom är väskorna utrustade med en separat ficka för pennfodral samt en sidoficka för vattenflaskan.

Alla väskor har justerbara remmar och en bröstrem som är enkla för ditt barn att själv justera, och dessutom är de tillverkade i ett slitstarkt och något vattenavvisande material.

Se alla skolväskor från LEGO bags

Produced by GROWN UP Licenses ApS under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, NINJAGO and the NINJAGO logo, FRIENDS and the FRIENDS logo are trademarks of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved.