Domänen rizzo.se vidarebefordrar till neye.se

Funktion och mode som går hand i hand

Utforska nyheterna från danska DAY ET, som behärskar funktion och mode till perfektion. Det ligger djupt i varumärkets dna att arbeta med färger och vackra strukturer. Det kan vara allt från dekorativa mönster till kviltade tyger och mjukt sammet eller en skimmrande look.

Resväskor

DAY ET kufferter. Stort udvalg på neye.dk

Crossbody

DAY ET crossbody. Stort udvalg af crossover tasker på neye.dk

Shoppingväskor

DAY ET shopper. Stort udvalg af tasker på neye.dk
DAY ET shopper. Stort udvalg af tasker på neye.dk

Must-have väskan

En shopper från DAY ET är det perfekta valet för vardagen. Oavsett om du föredrar en klassisk look med en svart shoppingväska eller en med ett mönster, finns det säkert en som passar dig och din stil.

Gweneth-väskan är utan tvekan DAY ET:s mest populära väska, känd för sin kvalitet, mångsidighet och minimalistiska design. Gweneth-shoppern är tillverkad av 100 % certifierat och återvunnet material och är både slitstark, rymlig och praktisk.

Se alla DAY ET shoppingväskor

Crossbody väskor

En crossbody-väska är mångsidig och funktionell, och är perfekt som en vardagsväska. DAY ET ser självklart till att det finns flera modeller att välja mellan, så att både storlek och stil kan matcha dina behov och din look.

Väskorna från DAY ET är det perfekta exemplet på hur mode möter funktionalitet, och därför snabbt blir en favorit i din garderob.

SHOP DAY ET CROSSBODY

DAY ET kufferter. Stort udvalg på neye.dk

För alla slags resor

Med DAY ET är det enkelt att resa från A till B - både i vardagen eller när du ska ut på större äventyr. Alla deras reseprodukter förenar funktionalitet och klassisk design med ett certifierat, återvunnet och slitstarkt material.

Resväskorna är gjorda av lättviktsmaterial och har fyra hjul med 360° rotation, som ger dig en ansträngningslös reseupplevelse. En DAY ET resväska är genialisk för en weekendresa eller för en tur till gymmet. Det finns gott om plats för både kläder och dina personliga tillhörigheter i de stilrena och bekväma väskorna och resväskorna.

Se alla DAY ET resväskor

Past, present & future

Allt började för 10 år sedan under varumärket Day Birger et Mikkelsen, med en enkel nylontaske som heter Gweneth, som visade sig bli DAY ETs mest ikoniska väska. År 2018 etablerades DAY ET som ett självständigt varumärke och fortsatte resan mot att skapa 'De mest funktionella, ansvarsfulla och prisvärda klassikerna - ditt hem borta från hemmet.'

DAY ET designas i Danmark och är sprungit ur det skandinaviska arvet. Syftet är: 'Vi designar funktionella, ansvarsfulla och prisvärda väskor, för att göra människors liv enklare, hålla dem i rörelse och hjälpa till att göra morgondagen viktig.'

Ansvar

Företaget drivs av en hållbar tankegång med fokus på att designa långvariga produkter, i en klassisk och funktionell design. Mer än 60% av DAY ETs väskor är idag gjorda av återvunnet material, och målet är att siffran kommer att växa år för år och nå 75%. Genom olika initiativ, strävar de efter att ständigt vara relevanta, transparenta och ansvarsfulla.

För DAY ET är en väska inte bara en väska. Det är ditt privata utrymme och ditt hem på resande fot. Din väska är där du förvarar dina hemligheter och ditt liv.

Väskor och accessoarer från DAY ET är skandinaviska i stilen, med ett ungt och modernt utseende. Stilen omfattar både det klassiskt feminina och de mer sportiga tonerna. Med tiden har sortimentet vuxit, så att du idag hittar allt från skötväskor till resväskor, kylväskor och smyckeskrin. De största kategorierna hos oss på NEYE är dock fortfarande:

DAY ET väskor
DAY ET ryggsäckar
DAY ET necessärer
DAY ET weekendväskor

Missa inte heller de många bra DAY ET väskerbjudanden som du alltid hittar hos oss på NEYE.