Innovation, komfort & design.

Få den perfekta kombinationen av innovation, komfort och stilsäker design. Med resväskor och reseaccessoarer från Delsey Paris får du fransk elegans och över 75 års erfarenhet med på köpet. Innovation och noggrant utvalda material är starkt förankrade i den franska resväsketillverkarens historia, som bland annat är känd för den patenterade Securitech®-dragkedjan och de ljudreducerande hjulen.

Hårda resväskor

Delsey Chatelet Air 2.0 kuffert. Stort udvalg af Delsey kufferter på neye.dk

Mjuka resväskor

Delsey Pin Up 6 kuffert. Stort udvalg af Delsey kufferter på neye.dk

Ryggsäckar

Delsey Turenne rygsæk. Stort udvalg af Delsey rygsække på neye.dk

Shoppa dina favoriter från Delsey

Delsey Chatelet Air 2.0 kuffert. Stort udvalg af Delsey hardcase kufferter på neye.dk

Hårda resväskor

Delsey behärskar funktion och design till perfektion. Materialen är noggrant utvalda så att du får en resväska som trots sin eleganta yta är robust och hållbar. Se det stora urvalet av hårdväska-resväskor i Delseys genomtänkta design.

Shoppa Delsey resväskor

Softcase resväskor

Om du föredrar en resväska i textil har Delsey naturligtvis även det. Få den stilrena och igenkännliga Delsey-looken med en mjuk resväska eller en reseväska på hjul.

Mjuka resväskor
Delsey Shadow 5.0 kuffert. Stort udvalg af Delsey kufferter på neye.dk

Delsey Shadow

Shadow koffertserien är tillverkad av återvunnen plast med en anti-kladd twill-yta. De dubbla tvåskikts hjulen är mjuka för en helt smidig och ljudlös körning. Designen är bland annat baserad på en 50/50 konstruktion, så båda utrymmena är lika stora, och så att kofferten är balanserad även när den är öppen. Fodret är också av återvunnet material och kan blixtlåsas ut och tvättas.

Materialet säkerställer en robust men lätt koffert - oavsett om du väljer Shadow 5.0 eller Shadow 5.0 Slim-modellen. Det finns en 5-årig världsgaranti på Shadow.

Shoppa Delsey resväskor

Ryggsäckar

Innovativ design och ett stort fokus på funktionella funktioner är också ett genomgående tema i ryggsäckar från Delsey. Hitta den modell som passar bäst för dina behov - för resan eller för vardagen.

Shoppa Delsey ryggsäckar

Past, present & future

Historien om Delsey börjar i början av förra århundradet, när två modiga entreprenörer gick samman och skapade ett gemensamt företag, Delahaye, som tillverkade läderväskor för kameror. Det var en revolutionerande tid, både för samhället i allmänhet och inom resebranschen.

Senare år 1946 fusionerade de med Seynhaeve, som tillverkade klädda resväskor för skrivmaskiner och grammofoner. Och med sammanslagningen uppstod ett nytt namn inom lädervaror för resor; Delsey. Namnet Delsey refererar till namnen på deras legendariska grundare Emile Delahaye och bröderna André och Walter Seynhaeve.

I över 75 år har företaget ägnat sig åt att göra resor lättare för användarna genom att uppfinna nya produkter och funktioner.

Under 1970-talet var Delsey det första varumärket som erbjöd bagage med ett ultraresistent hårt skal för att bättre skydda resenärens tillhörigheter. Därefter introducerade det franska varumärket det revolutionerande trolliesystemet som skapade en resväska med hjul. En stor innovation som sedan förändrade sättet bagage designades på för att göra resor enklare.

DELSEY Paris har hållit fast vid sin uppgift att skydda ömtåliga saker som kameror. De fortsätter att innovera för att säkerställa innehållet i bagaget, bland annat genom att skapa låssystem specifikt utvecklade för resväskor och designa den patenterade säkerhetsdragkedjan SECURITECH®.