Upplev en värld av färger med Epic Travelgear

Svenska Epic började sin resa i Sverige år 2004 och kan därför fira sitt 20-årsjubileum i år. Epics uppdrag är att skapa episk reseutrustning för episka äventyr, och de är särskilt kända för att addera lite lekfullhet till resväskor som annars ofta har en mer konservativ stil.

Bli en del av Epics färgglada universum och upplev glädjen på din nästa resa.

Hårda resväskor

Epic kuffert. Se alle Epic kufferter hos NEYE.

Kabinväskor

Epic kabinekuffert. Se alle Epic håndbagage kufferter hos NEYE.

Se allt från Epic

Epic softcase kuffert. Se alle Epic kufferter hos NEYE.

Shoppa dina Epic favoriter

Epic Anthem kuffert. Se det store udvalg af kufferter hos NEYE.

Design som utmanar

I 20 år har Epic åtagit sig att utmana de grå och svarta resväskorna med roliga alternativ. De vill göra skillnad med färger och mönster, så att en resväska också kan spegla användarens personlighet. Även i designen har de utmanat det klassiska och skapat resväskor med en mer strukturell design.

Resväskan på bilden är en Epic Anthem.

Epic Spin

Resväskserien Spin har en tidlös skandinavisk design, där den lådformade designen ger maximal kapacitet. Materialet är ett helt nytt DuraLITE+ material, förseglat med ett toppskikt som ej kan repas.

Alla yttre komponenter är av högsta kvalitet och glider lätt, naturligtvis även färgmatchade för att fullända utseendet. Det patenterade hjulsystemet gör det enkelt att byta hjul, antingen till nya om de är slitna, eller till en annan hjulmodell som passar dina behov.

Köp Epic Spin
Epic Crate Reflex Evo kuffert. Se det store udvalg af kufferter hos NEYE.

Epic Crate Reflex Evo

Den unika Crate Reflex är tillbaka i ny form. Resväskan som gnistrar som en diamant på natten. Crate Reflex Evo är utrustad med ett trelagers sammansatt material, som inte bara är mycket starkt utan också ger ett vackert djup, förutom de fina reflekterande elementen.

Dragkedjan är av högsta standard och den gummiartade ytan säkerställer att dragkedjan är vattentät.

Köp Epic Crate Reflex

Past, present & future

Epic kan med sitt 20-årsjubileum se tillbaka på en mängd kollektioner, både inom reseaccessoarer som nackkuddar och bagagebrickor, samt bagagelösningar som väskor och ryggsäckar. De är dock mest kända för sina resväskor, som du också hittar ett stort urval av här hos oss på NEYE.

Då som nu utvecklar de egna materialblandningar för skalen, vilket gör det möjligt för dem att stå bakom sina garantier. Detta gäller även för funktioner som dragkedjor och hjul.

Epic strävar efter att minimera sin påverkan på planeten, bland annat genom att använda så få tillsatser som möjligt - och inte minst - att hitta nya och bättre alternativ med biomaterial. De försöker alltid att minska så mycket plast och metall som möjligt när de utvecklar nya produkter.

Resglädje och innovation har alltid varit en del av Epics tankesätt, och det kommer från deras passion för att vara det roligare valet för resenärer runt om i världen. Hög funktionalitet och en spännande design gör skillnaden mellan det mediokra och det fantastiska. Epic strävar alltid efter att uppnå det senare.

De tror på att innovation av hög kvalitet skapar långvariga produkter. Med utgångspunkt i deras skandinaviska rötter, är Epic resväskor och reseaccessoarer självklart utförda i en kvalitet som också kan stå emot allt slags väder.

Shoppa Epic resväskor
Shoppa Epic reseaccessoarer