Smarta funktioner och trendig design

Satch väskor och ryggsäckar är perfekta för ett aktivt liv med skola, sport och vänner. Satch är med dig hela vägen. Du känner säkert till deras coola skolväskor, men det finns mycket mer att upptäcka. Utforska Satch och deras fantastiska produkter, där både design och funktionalitet är av högsta klass.

Skolväskor

w13_CategorySpot_740x740-skoletasker-satch.jpg

Skoltillbehör

w13_CategorySpot_740x740-drikkedunk-satch.jpg

Resväskor

w13_CategorySpot_740x740-kuffert-satch.jpg

Köp dina Satch favoriter

Ergonomi & funktion

Upptäck den optimala mixen av funktionalitet och design. Satch skolväskor är skapade för att minska belastningen på ryggen genom att effektivt fördela vikten ner mot höfterna. Med flera justerbara funktioner anpassar sig väskan enkelt efter barnets tillväxt. Reflekterande detaljer runtom bidrar till ökad säkerhet genom bättre synlighet, samtidigt som väskans slitstarka material står emot dagligt slitage.

Ett tips! Gör din Satch Pack unik genom att byta ut de främre remmarna mot Swaps i den färg du gillar bäst. Ta en titt på Satch Swaps här.

Köp Satch skolväskor
w13_SpotComponentCTA_800x480-skoletasker-satch-1.jpg

Recycle, reduce & reuse

Alla produkter från Satch är skapade av slitstarka tyger, tillverkade av upp till 100% återvunna PET-flaskor. Detta ger plastavfall ett nytt ändamål och bidrar till att skona jordens resurser. En sådan miljömedvetenhet har alltid varit en naturlig del av Satchs filosofi.

Shop Satch skoletaske

Satch Flow

För semestern eller weekendresan erbjuder Satch en resväska i samma coola stil som du redan älskar från deras väskor. Deras trolleys finns i både kabinstorlek (S) och incheckningsstorlek (M). Satch Flow är gjord av slitstarkt polyester som är "PFC-fritt" och tillverkat av återvunna PET-flaskor. För en Satch Flow S återanvänds 17 PET-flaskor och för storlek M används 24 PET-flaskor (0,5 l).

Shop Satch kuffert
w13_SpotComponentCTA_800x480-skoletasker-satch-3.jpg

Stabil och stark

De slitstarka materialen gör din Satch till en trogen följeslagare år efter år i skolan. Skolväskorna är tillverkade av vattenavvisande material och har en robust, specialdesignad botten och förstärkta sidoväggar. Detta gör att skolväskan alltid står stadigt och säkert i alla situationer.

Köp Satch skolväskor

Från vandringsryggsäck till skolväska

Det unika ergonomiska konceptet, tydligt inspirerat av bergssporten, har revolutionerat marknaden för skolväskor och är idag den nya branschstandarden. Satchs bärsystem bygger på tre grundpelare:

Your-Size-System
Anatomisk utformning
Koncept för viktfördelning

Shop Satch

Satch videoguide

Titta på videon för att lära dig justera skolväskan rätt och se alla de smarta detaljerna.

Past, present & future

Ansvarstagande är ett nyckelord för Satch sedan starten 2010. Från början har de fokuserat på miljövänliga, återvunna material. Dessutom är de aktivt engagerade i att säkerställa goda arbetsförhållanden där deras produkter tillverkas. Så ansvariga att de är både en bluesign®️ systempartner och medlem i Fair Wear Foundation.

Läs mer om Satchs ansvarighetsstrategi

Framstående ergonomikoncept

Skolväskorna kombinerar ergonomikonceptet från innovativa vandringsryggsäckar med allt som en skolväska behöver erbjuda. Tack vare de breda höftfena på ryggsäcken omfördelas vikten från axlar och rygg.

Det tyska "Institutet för hälsa och ergonomi" (IGR) har granskat ergonomin i serierna match, pack, air och sleek och har därefter tilldelat dem certifieringen "Ergonomisk produkt". Under testerna undersökte institutet hur väl produkterna kan justeras och ställas in individuellt utifrån testpersonernas fysiska egenskaper. Alla de nämnda ryggsäcks- och skolväskmodellerna imponerade på expertjuryn och har nu rätt att bära IGR:s kvalitetssigill.

År 2020 belönades deras ergonomikoncept återigen, den här gången med IGR:s innovationspris. Detta bekräftade återigen kvaliteten på deras ergonomiska lösningar för skolväskor, en ära som Satch med all rätt är mycket stolta över.