Conmé - Trender i vardagen

I den ständigt föränderliga världen introduceras nya färger, material och silhuetter. Ta med dig Conmé och upplev hur design, funktionalitet och materialval gör skillnaden. Upptäck väskan som uppfyller alla dina behov i vardagen.

Se allt från Conmé

Blå Conmé taske. Stort udvalg af Conmé på neye.dk

Conmé midjeväskor

Grøn Conmé Ella bæltetaske. Stort udvalg af Conmé XL bumbags på neye.dk

Conmé accessories

Conmé toilettaske og hårpynt. Stort udvalg af Conmé accessories på neye.dk

Shoppa dina favoriter

Ella XL bumbag

Conmés populära bältesväska har gott om plats för alla dina prylar när du är på språng. Med en justerbar rem kan väskan användas både som en axelväska och som en cool, oversized bumbag. Ella XL kommer i flera färgnyanser och är gjord i ribbad polyester, som är riktigt trendigt just nu.

Vårens nyhet: storsäljaren Ella XL har fått en lillasyster! Trots sin lilla, smidiga storlek är den nya Olivia XS bumbagen otroligt praktisk. Upptäck de underbara färgerna och det mjuka materialet i ett mindre format med bältesväskan Olivia.

Shoppa Conmé bumbags
Conme toilettasker og hårklemmer. Stort udvalg af Conme accessories på neye.dk

Conmé accessoarer

Utöver de snygga väskorna har Conmé även ett härligt sortiment av accessoarer. Hitta fler Conmé-favoriter i vårt utbud av:

Strumpor

Smycken och hårpynt

Necessärer och makeup boxar

Shoppa necessärer och hårpynt

Skandinavisk och trendig design

Conmé hyllar den skandinaviska stilen i harmoni med säsongens trendiga färger. Val av material, design eller små detaljer gör att en Conmé-väska ofta sticker ut från mängden. Alla modeller är tillverkade i vackra tyger eller konstläder av noggrant utvald kvalitet, vilket ger den mjuka looken och känslan vi förknippar med äkta läder. Missa inte heller sortimentet av Conmés snygga datorfodral och plånböcker.

Computer sleeves

Plånböcker och korthållare

Shoppingväskor & tote bags

Om Conmé

Conmé är designat och producerat av NEYE och är det senaste tillskottet till våra egna varumärken, som även inkluderar populära märken som HERA, Aura och Again.

Namnet Conmé betyder "med mig" och är inspirerat av tanken att kollektionerna innehåller allt man alltid bär med sig. Vare sig det är väskan, sminkväskan eller datorfodralet. Kollektionerna erbjuder ett brett utbud av inspirerande must-haves, allt från trendig fashion till stilrena basic modeller. Väskorna är baserade på designfilosofin om att låta väskan bli pricken över i:et till vilken outfit som helst.

Alla väskorna har små överraskande detaljer som gör dem till mer än bara en praktisk accessoar att ha på armen. Detaljerna agerar som blickfång på samma sätt som andra accessoarer, vilket bidrar till att skapa en mer individuell stil.

Shoppa Conmé stilen