Domänen rizzo.se vidarebefordrar till neye.se

Grow – Dansk design till barn i skolåldern

Välkommen till Grow, som är NEYE's varumärke för barn i åldern 5-10 år. En värld av vackra färger och mönster som kommer att väcka stor glädje hos barnen. Passar perfekt till skolan eller utflykten.

Hitta dina favoriter

w25_SpotComponentCTA_800x480-grow-kufferter-v1.jpg

Grow Travel

Kvalitetsväskan från Grow är för barn i alla åldrar. Trolleyen är perfekt som en liten kabinväska. I resesamlingen hittar du också en necessär som innehåller flera fack samt ett våtrum, så att tandborsten kan hållas separat från andra saker. Necessären är tillverkad av 100 % återvunnen PET och har en krok så att den kan hängas upp

Köp Grow resväska

Grow School

Med Grow får ni en cool skolväska för nybörjare med mönster i vackra färger. Förutom bra förvaringsutrymmen, har skolväskan även många genomtänkta detaljer. Till exempel har den två handtag så att den kan hängas vid barnets skolbord, vare sig den är öppen eller stängd.

Den lätta gymnastikpåsen är lättillgänglig i toppen, precis som matlådan och vattenflaskan är enkla att komma åt. Allt detta ingår med skolväskan när man köper den.

Köp Grow skolväskor
w25_SpotComponentCTA_800x480-grow-skoletasker-drenge.jpg

Ergonomiskt och miljövänligt fokus

Grown har naturligtvis tänkt på både design, funktion och ergonomi. Skolväskorna är designade för att ge barnets rygg rätt stöd och har kylbroar så att värmen kan släppa från barnets rygg. Pennfodralet innehåller ergonomiska pennor, så att barnet får rätt skrivgrepp.

Alla skolväskor från Grow är gjorda av återvunnet material, det vill säga 100 % återvunnen PET. Detta gäller även för materialet i pennfodralet och gymnastikpåsen.

Köp Grow skolväskor

Om Grow

Grow är NEYE' egna varumärke och kollektionerna innehåller produkter för en bra skoldag och för resan. Perfekt för dig som söker design med en edge och som funktionellt har alla de rätta elementen. Grow är främst för barn i åldrarna 5-10 år.

NEYE har många års erfarenhet av försäljning av skolväskor och vi besitter stor kompetens inom området eftersom vi dagligen har direktkontakt med våra skolväskkunder och känner till deras behov. Därför är det också helt naturligt att våra Grow skolväskor både är lätta och att ergonomin är på plats.

Vi är stolta över att presentera en kollektion av riktigt god kvalitet, där den övervägande delen är tillverkad av återvunnet material. Skolväskorna har utvecklats i samarbete med en leverantör som har utvecklat skrivartiklar, skolväskor och ryggsäckar sedan 1989

Se hela Grow kollektionen