Domänen rizzo.se vidarebefordrar till neye.se

Kintobe - Carry kindness

Möt det danska varumärket Kintobe, som är byggt på en grundläggande tanke om att vi ska behandla både jordklotet och varandra med empati. Kintobe använder certifierade, återvunna och hållbara material, och är dedikerade till att ge kunderna full insyn i hela produktens värdekedja. Med Kintobe får du urbana klassiker i en stilren design.

Ryggsäckar

Kintobe Tippi rygsæk. Stort udvalg af Kintobe rygsække på neye.dk

Crossbody

Kintobe Nico crossbody. Stort udvalg af Kintobe tasker på neye.dk

Se allt från Kintobe

Kintobe Sage computertaske. Stort udvalg af Kintobe tasker på neye.dk

Shoppa dina favoriter

För vardagens alla äventyr

Upptäck nyheten Kintobe Milo, en rymlig axelväska. Med plats för en dator, en praktisk främre ficka och en sidoficka för vattenflaskan är Milo en sann favorit för vardagen. Använd den som arbetsväska, sportväska, skötväska eller för shopping. Milo är tillverkad i vattenavvisande och slitstark ripstop nylon.

Shoppa Kintobe axelremväskor
Kintobe Miles og Mini Miles tasker. Stort udvalg af Kintobe på neye.dk

Perfekt till festivalen

Dansa igenom dagen med Kintobes coola bältesväskor och crossbody-väskor. De lätta och slitstarka nylonmodellerna är enkla att bära och finns i storlekar som rymmer allt från det mest nödvändiga till vattenflaska, regnkläder, snacks eller en extra blus. Vi älskar färgen Storm Blue, som är den perfekta nyansen i sommar.

Köp Kintobe väskor

Nyhet: Mini Miles

Nyhet: Mini Miles

Kintobes bästsäljare har nu en ny, mindre version! Utforska Mini Miles, som är kompakt och praktisk, med en tydlig attityd. När du väl börjar använda den, kan du inte vara utan den. Organisera enkelt dina saker som telefon, kort, airpods och nycklar, så att du kan ha händerna fria. Väskan finns tillgänglig i en elegant svart, samt i de iögonfallande färgerna blå och grön.

Se Kintobe Miles
Unge mennesker med Mini Miles tasker. Se Kintobe taske nyheder på neye.dk

En urban klassiker

Kintobes bältesväska Luca är numera en klassiker och med goda skäl. Den rymliga väskan är praktisk utan att kompromissa med ett modernt och urbant utseende. Luca är omtyckt av många, från festglada ungdomar till föräldrar med barn. Väskan rymmer enkelt både vattenflaska, en extra blus och snacks. Bär Luca över ryggen för maximal frihet.

Köp Kintobe Luca

Past, present & future

Kintobe anser att hållbarhet handlar om mycket mer än bara miljön. Hållbarhet handlar lika mycket om hur vi behandlar varandra. För om vi inte kan leva tillsammans som människor, har vår framtid på planeten ingen chans. Kintobe tror på att positiva förändringar börjar med dig och mig, eftersom vi inte kan vänta på att andra ska fixa problemen åt oss.

Vänlighet mot jorden

Kintobe använder noggrant utvalda certifierade, återvunna eller biobaserade material ner till minsta detalj i sina väskor. Märket designar med funktionalitet och hållbarhet i åtanke, så att produkterna kan ha ett så långt liv som möjligt. Märket köper också tillbaka använda väskor och säljer dem som secondhand för att ytterligare förlänga livscykeln och stödja en kultur där man inte slänger saker.

Kintobe lägger stor vikt vid att kunderna ska ha full insyn i sitt köp. Därför innehåller varje väska från Kintobe en QR-kod som berättar om produktens tillverkning, material och skötselråd. Varje år publicerar märket en detaljerad ansvarsrapport.

Vänlighet mot människor

Utöver att ta hand om planeten anser Kintobe att det är minst lika viktigt att vi tar hand om varandra. Det är bara om vi kan existera fredligt tillsammans som vi kan lösa världens utmaningar. Därför donerar Kintobe 1% av all försäljning till deras Kindness Foundation, som stödjer initiativ som sprider vänlighet och fred i världen.

Inuti alla Kintobes väskor kan du hitta olika citat som påminner dig om att du kan göra en positiv skillnad om du går ut genom dörren med ett öppet hjärta och väskan full av vänlighet.

Se alla Kintobe väskor och ryggsäckar