Domänen rizzo.se vidarebefordrar till neye.se

Passion för skinn och läder

Saddler är ett av Skandinaviens ledande varumärken inom läderaccessoarer. I mer än 35 år har Saddler med passion och utsökta läderkvaliteter skapat produkter i en modern och tidlös design. De vackra lädervarorna är hållbara, så de kan följa med dig i många år. I det stora sortimentet av väskor och accessoarer hittar du något för både honom och henne.

Weekendväskor

Saddler Metch weekendtaske. Stort udvalg af Saddler rejsetasker i skind på neye.dk

Väskor

Saddler shopper taske. Stort udvalg af Saddler dametasker og herretasker på neye.dk

Se allt från Saddler

Saddler Palermo rygsæk. Stort udvalg af Saddler computertasker og rygsække på neye.dk

Shoppa dina favoriter

Bälten med stil

Ett bra bälte går aldrig ur modet. Saddlers bälten är handgjorda i Italien och är en perfekt fusion av skandinavisk design och italienskt hantverk.

Lyft din outfit till nästa nivå med ett snyggt bälte av hög kvalitet - oavsett om du föredrar enkla bälten, flätade bälten eller bälten med iögonfallande spännen. Hitta din favorit i det stora utbudet av Saddlers dam- och herrbälten.

Köp bälten från Saddler
Kvinde med Saddler taske og mand med Saddler bælte. Stort udvalg af Saddler accessories på neye.dk

Design & kvalitet

Saddler skapar väskor för människor i rörelse som uppskattar stilfull design och hög kvalitet. Hitta din nya drömväska i det fina sortimentet för henne

Se damväskor från Saddler

Business & pleasure

Upptäck Saddlers datorväskor som utstrålar klassisk god stil. Eller skäm bort dig själv inför resan med en necessär eller resväska i säker Saddler-stil.

Shoppa necessärer
Shoppa weekendväskor
Shoppa datorväskor

Shoppa Saddler

Past, present & future

Saddler är ett svenskt varumärke som har designat och utvecklat modeaccessoarer sedan 1986. Enligt dem är läder ett av de vackraste och mest eleganta materialen som finns. Det är slitstarkt och praktiskt, vilket är anledningen till att de älskar att arbeta med det. I flera årtionden har Saddler så designat, producerat och sålt accessoarer av hög kvalitet. Kort sagt: de skapar mode som kan användas varje dag.

Deras framgång kräver engagemang och dedikation, både när det gäller att omfamna de senaste modetrenderna, men också när det handlar om att bidra positivt till utvecklingen av den globala läderindustrin. Nära och långvariga relationer med deras leverantörer gör det möjligt för Saddler att påverka varje del av produktionen, allt från vilka kemikalier som används i garvningsprocessen till rättvisa löner för hantverkarna.

Saddlers mission är att integrera hållbarhet i allt de gör, vare sig det handlar om miljö, rättvisa arbetsförhållanden i produktionen eller själva produktens utförande. De är stolta över sina produkter och delar gärna med sig av hur de har tillverkats. Transparens är en naturlig drivkraft för förbättring och precis som med alla deras produkter, ska alla aspekter av deras arbete kunna granskas i sömmarna.

Läs om Saddlers produktion och certifieringar här

Se alla Saddler väskor
Se alla Saddler plånböcker och korthållare