Innovation, design & nytt material

I mer än 110 år har Samsonite tillverkat resväskor och väskor och varit ledande inom innovation, design och nya material. Det fokuset kommer de även att ha under kommande årtionden, där de utan tvekan kommer att utveckla lösningar som gör resandet ännu lättare, starkare och mer miljövänligt.

Resväskor

Stor og lille hardcase kuffert. Se alle Samsonite kufferter på neye.dk

Mjuka resväskor

Dame med softcase kabinekuffert. Se alle Samsonite kufferter på neye.dk

Ryggsäckar

Samsonite rygsække - Stort udvalg på neye.dk

Hitta dina Samsonite favoriter

Proxis

Resväskeserien Proxis är tillverkad av det nya innovativa materialet Roxkin, som är ett exklusivt sammansatt material utvecklat av Samsonite. Materialet är extremt starkt, motståndskraftigt och lätt. Proxis har genomgått noggranna kvalitetstester för att säkerställa att den tål många års resande. Det är 10 års garanti på resväskan.

Proxis produceras på Samsonites fabrik i Ungern, vilket garanterar kortare transportavstånd. Anläggningen drivs dessutom av 100 % förnybar energi.

Mer från Samsonite
w24_SpotComponentCTA_800x480-samsonite-rygsække-1.jpg

Samsonite i vardagen

Samsonite har också ett brett utbud av väskor, ryggsäckar och tillbehör. Naturligtvis tillverkade i bästa kvalitet, med fokus på funktion och hållbarhet.

Samsonite datorväskor

Samsonite väskor och slingbags

Samsonite necessärer

Samsonite paraplyer

Samsonite resetillbehör

Samsonite ryggsäckar

Essens

Essens-resväskans skal är tillverkad av minst 70 % återvunnen polypropen från konsumentavfall. Packpåsarna inuti är tillverkade av 97 % respektive 100 % återvunnen PET, som en del av Samsonites Recyclex™ Material Technology Initiative. Med Essens förvandlas plastavfall till en hållbar, lätt och stark resväska, utan att kompromissa med kvaliteten.

Resväskans interiör består av två fasta packpåsar (cubes). Om du inte vill packa upp kan hela cuben enkelt lyftas ur och läggas direkt i garderoben. Det är också möjligt att förvara föremål i och under packpåsarna och ändra höjden.

Shoppa Samsonite
Samsonite C-Lite kufferter. Stort udvalg af Samsonite på neye.dk

C-Lite

Upplev C-Lite, tillverkad i det fantastiska materialet CURV®, som både är slitstarkt och otroligt lätt. Denna teknologi har Samsonite använt i många år, men designet har förbättrats med nya C-Lite. En äkta förstklassig kollektion, tillverkad i Europa.

De smidiga dubbelhjulen och dubbelhandtaget, som gör det enkelt att placera en väska ovanpå resväskan, säkerställer en ännu bättre reseupplevelse. Tyget på insidan är tillverkat av återvunna PET-flaskor.

Shoppa Samsonite

Past, present & future

Samsonite är ett av de ledande varumärkena inom reseutrustning. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet, och de har vunnit många priser för sin innovativa design.

Uavsett om du väljer en Samsonite kabinväska, en ryggsäck eller mindre resetillbehör, så är de tillverkade för att göra din resa mer behaglig. Se även söta resväskor för barn och necessärer för barn från Samsonite.

Samsonite grundades 1910 och har sedan dess designat resväskor och väskor av högsta kvalitet. Hos Samsonite står funktionaliteten i fokus och man kan vara säker på att varje detalj är noggrant genomtänkt.

Made in Europe travelled everywhere

Med den erkända Made in Europe-märkningen, som Samsonite uppfyller, får man:

  • Produkter av hög kvalitet
    Korta transportavstånd
    Höga säkerhetsstandarder
    Bra arbetsvillkor för anställda

 

Den ansvarsfulla resan

Samsonites globala strategi "Vår ansvarsfulla resa" visar företagets mål fram till 2030. Detta omfattar allt från hur produkterna tillverkas till deras livslängd, samt vad de gör för att minska sin påverkan på planeten, i samarbete med sina medarbetare, partners och samhället runt omkring dem.

För Samsonite går hållbarhet och kvalitet hand i hand. Genom att använda återvunna material ger Samsonite nytt liv åt avfallsprodukter. Dessa innovativa produkter tillverkas av Samsonites eget industriavfall eller återvunnet material som använda PET-flaskor eller yoghurtbägare.

Deras resväskor, liksom andra produkter tillverkade av återvunnet material, ser fortfarande lika stiliga och lyxiga ut som alla andra Samsonite-produkter.


Läs mer om Samsonites globala strategi "Vår ansvarsfulla resa"

Hitta dina Samsonite favoriter