Bli medlem och få 20% i rabatt

w27_2024_Imagebanner_3200x700-studie-start-tasker-SE.jpg
w27_2024_Imagebanner_3200x700-studie-start-tasker-SE.jpg

En guide till terminstarten

Bli redo för terminsstart med den perfekta datorväskan eller ryggsäcken. En cool termoflaska och ett fodral till datorn är också ett måste för dig som studerar. Låt dig inspireras av vårt stora utbud och hitta dina favoriter för vardagen på studierna.

Ryggsäckar

För många är en ryggsäck den perfekta följeslagaren. Utforska vårt stora utbud av populära märken och hitta den ryggsäck som bäst passar din stil och dina behov. Låt dig inspireras här på sidan och hitta din favorit.

Ryggsäckar till honom
Ryggsäckar till henne

Köp ryggsäckar

Hitta den perfekta jobbväskan

Satsa på en datorväska eller arbetsväska som matchar din stil. Då kommer du garanterat att få mycket större glädje av den. Det är självklart också viktigt att veta vilken storlek på datorn som väskan ska rymma, speciellt om du hittar din nya väska i vårt stora utbud av axelväskor, som kanske inte per definition är en datorväska.

Köp datorväskor

Datorväskor för honom

Föredrar du att hoppa i ett par chinos och en skjorta, så är en snygg portfölj i läder eller en cool version i nylon eller textil det självklara valet när du ska till studierna eller jobbet. Låt dig inspireras av vårt stora utbud av datorväskor och bli helt redo för vardagen med stil.

Är du förtjust i ryggsäckar? Kolla då in vårt utbud av ryggsäckar i skinn om du vill ha en mer klassisk stil.

Shop computertasker

Shopper väskor och tote bags


Innan du förälskar dig i en ny studie- eller skolväska, kan det vara en bra idé att fundera över dina behov. Till exempel hur många böcker och vilken storlek på datorn som väskan ska rymma. Det kan också vara så att du bara lägger den bärbara datorn i ett datorfodral och sedan ner i din favoritshopper eller tote bag.

Tote bags och shoppers

Shopper väskor

Studera med stil

Studieväskan är inte bara en praktisk sak, utan också något som kan fullända din look. Välj din favoritväska eller ryggsäck med plats för allt du behöver ha med dig under dagen och komplettera eventuellt med en tote bag i säsongens färger eller en cool midjeväska. Populära kategorier:

Midjeväskor för honom – Midjeväskor för henne
Datorfodral - Mobilväskor
Axelväskor för honom - Axelväskor för henne