Klassisk och feminin stil

Klassiska och tidlösa väskor med en feminin touch. Aura är för den kvalitetsmedvetna kvinnan som vill ha ordning på sina saker utan att betala en förmögenhet. 

Datorväskor

Aura Paris computertaske. Stort udvalg af Aura arbejdstasker på neye.dk

Crossbody

Aura Copenhagen taske. Stort udvalg af Aura crossbody tasker på neye.dk

Se allt från Aura

Aura Peru rygsæk. Stort udvalg af Aura lædertasker på neye.dk

Shoppa favoriter

Klassiskt och feminint

Hos det danska märket Aura kan du hitta den perfekta väskan för alla tillfällen. Väskorna är designade i en feminin och tidlös stil som ger en klassisk look. Oavsett om du förälskar dig i en handväska, crossbody eller datorväska från Aura, kan du vara säker på att både funktion och vackra detaljer har tänkts igenom.

Köp Aura

En perfekt workbag

I Auras kollektioner hittar du också ett stort urval av stilrena väskor i slitstarkt läder, perfekta till jobbet eller studierna. Aura datorväskor är ett säkert val om du vill ha en väska med mycket funktionalitet och en tidlös skandinavisk design.

Aura datorväskor

Prisvärda väskor

Många av Auras väskor är populära säsong efter säsong och har blivit ikoniska för varumärket. Oavsett om du behöver en crossbody, en magväska eller en datorväska har Aura ett vackert urval. Här hittar du väskor för alla, utan att behöva betala en förmögenhet.

Shoppa Aura

Historien bakom märket

Hösten 2018 relanserade NEYE varumärket Aura. För första gången någonsin fick  Aura en extern designer ombord, nämligen Mette Astrup från det framgångsrika danska varumärket Markberg.

Designsamarbetet mellan NEYE och Mette Astrup är på många sätt den perfekta matchen. Inte minst för att Mette Astrup efter många år i branschen är specialist på läderproduktion och flera gånger om året reser till Indien, där hon har ett nära samarbete med fabrikerna och själv kontrollerar kvaliteten innan varorna skickas till Danmark.

Mette Astrup är stolt över att samarbeta med NEYE-kedjan, som ägs av NEYE-fonden. Fonden har sedan 1977 donerat sitt överskott till cancerforskning. "På något sätt kommer de flesta människor tyvärr i kontakt med cancer under sin livstid, och det är därför ett privilegium att jag genom mitt samarbete med NEYE får möjlighet att stödja cancerforskningen," säger Mette, som är fast chefdesigner för Aura.

Leather Working Group

Aura använder läder av hög kvalitet och är medlem i Leather Working Group (LWG), en internationell ideell organisation. LWG arbetar målmedvetet för att minska miljöpåverkan från läderindustrin. Detta innebär till exempel att lädret garvas på garverier som är certifierade av LWG. Generellt sett är detta ett mer ansvarsfullt sätt att driva produktionen på, där resurser som energi och vatten används på ett ansvarsfullt sätt. På så sätt hjälper man till att främja en mer hållbar utveckling inom läderbranschen.


Väskor i återvunnet material

I Auras kollektion hittar du också ett härligt urval av väskor i textil. Dessa är vanligtvis tillverkade av återvunnen polyester.

Se Auras kollektion av väskor i polyester