Sommarliv

Det är en särskild magi i luften när vi packar våra väskor för en dag på stranden, en picknick i parken eller en spontan utflykt. Oavsett om du njuter av storstadens puls, söker lugn i naturen eller ger dig ut på resa, så har vi massor av must-haves till sommaren. Vi har samlat lite inspiration till ditt sommarliv, så att du kan njuta av tiden på bästa möjliga sätt.

Sol, sommar & strand

Låt solens strålar värma dig och fyll på med kalla drycker. Håll koll på badkläder, handduk och solkräm med en snygg strandväska, kanske en klassisk flätad eller en stor Carryall i vattentätt material. Kylväskan är också ett måste om du har med dig mat och dryck på utflykten.

Storstadvibes

En stad kan både sjuda av liv och vara lite mer avslappnad när sommaren kommer. Packa väskan eller resväskan för dagar med sköna vibbar och äventyr i storstaden.

Mysigt uteliv

Skruva upp mysfaktorn med den perfekta sommarkänslan i trädgården, altanen eller på balkongen. Med filtar, kuddar och somrig inredning kan du enkelt skapa en inbjudande atmosfär utomhus.

Aktiva dagar och ljusa nätter

Utforska naturen och njut av äventyr utomhus. Förbättra din upplevelse med kvalitetsutrustning, som ryggsäckar med plats för allt du behöver under dagen eller duffel bags som klarar alla utmaningar.

w12_SpotComponentCTA_800x480-festival-tasker-v1.jpg

Redo för festival

Festivaler får oss att tänka på sol, sommar och stora musikupplevelser. Många älskar den unika atmosfär som uppstår när fest, gemenskap och en lätt kaotisk festivalplats förenas. Få inspiration till coola festivalväskor och tillbehör här.

Shoppa festival stilen