Domänen rizzo.se vidarebefordrar till neye.se

Samhällsansvar

NEYEs grundare, Johannes Neye, öppnade den första NEYE-butiken år 1881 på Vimmelskaftet i Köpenhamn. Där specialiserade man sig på lädervaror, och än idag hittar du fortfarande ett brett utbud av kvalitetslädervaror i NEYEs sortiment.

NEYE ägs av en stiftelse, NEYE-Fonden, som skänker sitt överskott till sjukdomsbekämpande forskning, närmare bestämt forskning kring cancer. Sedan företaget NEYE grundades har det varit känt och respekterat för kvalitet, service och etisk affärsverksamhet. 

Vi strävar alltid efter att behandla kunder, medarbetare, andra intressenter och det lokala samhället med respekt och hänsyn.

I vår rapportering om samhällsansvar och mångfald kommer vi att redogöra för våra policys, åtgärder och resultat av vårt dagliga arbete och våra ansträngningar för att leva upp till våra åtaganden att driva verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Rapporten är en del av ledningsrapporten i årsredovisningen för 2022/2023.

Ladda ner hela rapporten här.


Vem är NEYE? Butiker Jobba hos NEYE Klubb NEYE PR & Press Kundservice Kontaktuppgifter Köpvillkor Klarna Webbordrar Betalning Leverans Öppet Köp och Retur Reklamation Personuppgiftspolicy Samhällsansvar Vad är GRS-certifiering? Presentkort/tillgodokvitto Tävlingsregler